Wij zetten jouw bedrijf
online op de kaart

PlusNOW organiseert feesten, begeleid feesten, ontwikkeld concepten en pakt het design hiervan op. Wij maakten de website.

PlusNOW is het bedrijf van Julian Slager. Vanaf kleins af aan is Julian bezig met muziek. Later groeide dit ook uit naar evenementen. In 2016 zette Julian hier een vervolgstap in en werd het idee voor plusNOW daadwerkelijk uitgewerkt tot een bedrijf. Op 20 juni 2016 lanceerde Julian Slager officieel het bedrijf plusNOW. PlusNOW organiseert feesten, begeleid feesten, ontwikkeld concepten en pakt het design hiervan op. Sinds de oprichting van dit bedrijf zijn er al verschillende edities geweest van PLUGGED in Middelburg en De Pony Club in Tilburg.

Website ontwikkeling van plusNOW

Ruim voor 20 juni 2016 nam Julian al contact op met Carlijn voor de ontwikkeling van zijn website. Via via had hij begrepen dat hij daarvoor bij Carlijn aan het juiste adres was. Samen spraken zij de schetsen door die Julian al gemaakt had voor de website en bespraken zij waar de website aan moest voldoen. Na deze afspraak zijn de schetsen door Carlijn omgezet naar een ontwerp. Nadat deze ontwerpen goedgekeurd werden, kon de realisatie van de website beginnen. De website is gerealiseerd in het contentmanagementsysteem WordPress zodat Julian zelf eenvoudig de website kan beheren en hier aanpassingen aan kan doen. Op 20 juni 2016 vond zowel de lancering van het bedrijf plusNOW plaats als de lancering van de website.

Begin 2017 nam Julian opnieuw contact met Carlijn op over zijn website. Bij de start van het bedrijf plusNOW waren er nog geen concepten ontwikkeld, maar een half jaar later waren PLUGGED en De Pony Club een feit. Op de website konden de concepten niet op de juiste manier uitgelicht worden en ook het design was alweer verouderd.

Redesign voor de nieuwe ontwikkelingen

Voor het nieuwe design van de website van plusNOW kreeg Carlijn volledige vrijheid van Julian. Belangrijk was om meer ruimte te maken voor concepten en dat de sfeer van het bedrijf duidelijk moest worden uit de website. Met deze reden is er in de website meer ruimte gekomen voor afbeeldingen. Ook is er een template ontwikkeld voor de concepten. Hierbij kan Julian in WordPress niet alleen de teksten toevoegen, maar ook de afbeeldingen van de website. Daarnaast kan er per concept een hoofdkleur geselecteerd worden. Deze kleur wordt gebruikt voor verschillende onderdelen op de pagina van het concept.

Samenwerking tussen plusNOW en WeMark

Ook na de oprichting van WeMark is de samenwerking met plusNOW doorgegaan. Momenteel wordt het ontwerp van de website van plusNOW verbeterd. Mobile first is hierbij een belangrijk punt in de verbetering van de website. Binnenkort dus een vernieuwde website voor plusNOW.

Bekijk de website van plusNOW →

Kunnen wij je helpen met jouw online ambities?

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen jouw online ambities waar te maken? WeMark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op