Wij zetten jouw bedrijf
online op de kaart

Het contact tussen GroenLinks Breda en de achterban verbeteren.

GroenLinks Breda is de lokale afdeling van de politieke partij GroenLinks. In Breda probeert GroenLinks Breda te strijden voor een groener en socialer Breda. Voor GroenLinks Breda is het erg belangrijk dat zij contact onderhouden met de achterban. Zij willen de achterban graag op de hoogte houden van wat er in Breda gebeurt en wat zij kunnen beteken.

Communicatie met achterban

Voor GroenLinks Breda is het erg belangrijk om de achterban te bereiken. Voor het bereiken van de achterban hebben zij de hulp van WeMark ingeschakeld. Naast het opstellen van een plan voor het in contact komen met de achterban, is er ook gekeken naar het bereiken van andere inwoners van Breda met een mogelijke interesse in GroenLinks.

Van te voren is besproken welke kanalen beschikbaar zijn voor het bereiken van de achterban. GroenLinks Breda maakt gebruik van Facebook en de eigen website om de achterban te informeren. Om de achterban en andere geïnteresseerden naar de website te trekken heeft WeMark zich gericht op SEO en SEA voor GroenLinks Breda.

Online marketingwerkzaamheden

Voordat de website verbeterd kan worden voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, is het belangrijk dat de huidige situatie duidelijk is. WeMark heeft eerst een SEO check uitgevoerd en de resultaten hiervan met GroenLinks Breda doorgenomen. Vervolgens is besproken welke werkzaamheden door WeMark uitgevoerd gingen worden en wat GroenLinks Breda zelf kan doen voor een betere vindbaarheid.

Ook is een plan ontwikkeld voor een AdWords campagne voor GroenLinks Breda. Onderdeel van deze campagne zijn de standpunten van GroenLinks Breda waar zij graag beter op gevonden willen worden. WeMark heeft de AdWords campagne opgezet en gemonitord voor GroenLinks Breda. 

Kunnen wij je helpen met jouw online ambities?

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen jouw online ambities waar te maken? WeMark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op