Wij zetten jouw bedrijf
online op de kaart

Dex’ Music Agency: live boekingen, evenementen organisatie en meer

Dexter de Waal is eigenaar en oprichter van Dex’ Music Agency. In het najaar van 2016 is Dex’ Music Agency officieel opgericht om getalenteerde artiesten een podium te bieden. Dex’ Music Agency legt haar focus vooral op artiestenmanagement, evenementen en boekingen. Sinds 2016 begeleiden ze een breed scala aan nationale en internationale artiesten, variërend van muzikanten met heel veel podiumervaring als artiesten die nog nauwelijks op het podium hebben gestaan.

Professionalisering Dex’ Music Agency

Dexter vond het belangrijk dat zijn bedrijf online zichtbaar was en wilde daarvoor een website. Dexter heeft hiervoor in eerste instantie een Mailchimp template gebruikt welke hij gebruikte als informatiebron voor belanghebbende. Nadat het bedrijf van Dexter begon te groeien,  vond hij het tijd voor een professionelere uitstraling. Voor deze professionele website klopte hij bij WeMark aan. Niet veel later zijn wij met Dexter om de tafel gaan zitten om de wensen van Dexter door te spreken.

Ontwerp en realisatie van de website

Na dit gesprek zijn wij de ontwerpfase ingegaan. In deze fase hebben wij ontwerpen gemaakt voor de verschillende soorten pagina’s. In eerste instantie zijn hier desktop ontwerpen voor gemaakt. Nadat de desktop ontwerpen goedgekeurd waren, zijn wij de ontwerpen om gaan zetten naar mobiele ontwerpen. De laatste ontwerpen zijn met Dexter besproken en nadat deze goedgekeurd werden kon de ontwikkelfase starten.

Om de website zo goed mogelijk beheersbaar te maken voor Dexter, hebben wij gekozen voor het CMS WordPress. Hierin is de website zo gerealiseerd dat Dexter alle content van de website kan bewerken. Nadat wij de laatste feedback verwerkt hadden en alle content toegevoegd was, is de website op 15 augustus 2018 officieel live gegaan.

Website van Dex’ Music Agency

De website van Dex’ Music Agency moest aan verschillende wensen voldoen. Dex’ Music Agency is er voor zowel nationale als internationale artiesten. Daarom was het belangrijk dat de website tweetalig werd gemaakt. De website moet een overzicht bieden van zelf georganiseerde evenementen en artiesten. Elke artiest heeft een eigen pagina op de website met een bio, social media kanalen, YouTube video, Spotify afspeellijst en aankomende evenementen.

Tijdens de realisatie is ook rekening gehouden met SEO. Zo is bijvoorbeeld de SEO plug-in van Yoast geïnstalleerd, zijn de pagina’s SEO vriendelijk opgebouwd en is de snelheid geoptimaliseerd.

Bekijk de website van Dex’ Music Agency →

Kunnen wij je helpen met jouw online ambities?

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen jouw online ambities waar te maken? WeMark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op