Wij zetten jouw bedrijf
online op de kaart

WeMark staat voor jong, vernieuwend en leergierig

Wij zijn Carlijn Beekmans en Tom Henneman, beide dragen wij de titel: Bachelor of business administration, behaald aan de Fontys te Tilburg, samen zijn wij WeMark. WeMark is een online marketing bureau wat is opgezet door twee jonge ondernemers uit Tilburg. Met de ervaring en kennis die wij hebben, helpen wij de klant zo goed mogelijk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om door te ontwikkelen en altijd te kijken naar nieuwe kansen, uitdagingen en ervaringen.

Luisteren naar wensen van klanten

Wij gaan graag in gesprek met de klant om de wensen te bespreken. Aan de hand daarvan ontwerpen en ontwikkelen wij professionele, krachtige en effectieve websites. Ook helpen wij klanten op de (online) kaart te zetten. We zorgen voor vindbaarheid binnen verschillende zoekmachines en we helpen klanten om op een effectieve manier hun marketingbudget in te zetten om zo nog meer resultaat te boeken voor de nieuwe en lopende campagnes.

Twee man sterk, dat is ons team en daar zijn wij trots op

Het team van WeMark bestaat uit Carlijn Beekmans en Tom Henneman. Samen zijn wij het bedrijf gestart en staan wij klaar om jouw online ambities waar te maken.

Wij zijn twee zeer gedreven mensen en we kennen onze kwaliteiten die we samen bundelen om tot een mooi resultaat te komen voor de klant. Doorontwikkelen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen is voor ons erg belangrijk. Met deze reden hebben wij al verschillende certificaten behaalt en blijven wij dit ook in de toekomst doen. Certificaten behaalt door een of beide van ons zijn: Google Analytics, Google AdWords Search, Google AdWords Shopping, Google AdWords Display, Google AdWords Mobile en Google Mobile Sites.  

De klant het beste resultaat bieden

In het relatieve korte bestaan van gehele online wereld, blijft deze wereld niet stilstaan en zullen wij dat ook niet doen. We proberen ons op persoonlijk- en bedrijfsniveau te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de nieuwe technologie├źn die nodig zijn om de klant het beste resultaat te kunnen bieden. Op deze manier zullen wij niet achterlopen ten opzichte van markt en zullen wij al onze capaciteiten inzetten om dit te verwezenlijken.

Kunnen wij je helpen met jouw online ambities?

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen jouw online ambities waar te maken? WeMark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op