Wij zetten jouw bedrijf
online op de kaart

Onvindbaar binnen het zoeknetwerk van Google? WeMark zorgt door middel van SEO dat uw bedrijf zichtbaar wordt in Google!

Voordat we kunnen beginnen met de SEO activiteiten zal er eerst met de klant worden besproken wat het specifieke doel van de klant is en binnen welk tijdsbestek het doel zou moeten worden behaald. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillenden vaardigheden die het samen mogelijk maken om de website of webshop te verbeteren voor de vindbaarheid binnen verschillende zoekmachines. Dit zal vooral gaan om de zoekmachines zoals Google en Bing. Deze verbeterde vindbaarheid zal op haar beurt weer leiden tot meer verkeer op de desbetreffende website of webshop.

Waarom is SEO belangrijk?

Wanneer iemand iets op moet zoeken op internet gebruikt men vaak niet het woord opzoeken, maar het woord googlen. Het woord ‘Googlen’ is tegenwoordig een waar begrip geworden wat niet zomaar is ontstaan. Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld en wordt veelvuldig gebruikt om tot het gewilde zoekresultaat te komen. Hoe hoger jouw website te vinden is binnen Google, hoe meer je gezien wordt en hoe groter de kans is dat mensen jouw website bezoeken. Meer bezoeken kunnen mogelijk leiden tot meer conversies.

Voordelen van zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie maakt het mede mogelijk dat jouw website beter wordt gevonden binnen verschillende zoekmachines. Hoe hoger je in de zoekmachines verschijnt, hoe zichtbaarder je wordt voor de potentiële klant. Ook wekt een hoge ranking vertrouwen bij de klant. Het is belangrijk om zichtbaar te zijn bij de doelgroep die potentie heeft om klant te worden. Deze groep wordt in het achterhoofd gehouden tijdens de SEO werkzaamheden. 

Bij SEO gaat het om organische zoekresultaten. Google rekent dan ook geen kosten om tussen de organische resultaten in Google te staan. Het optimaliseren van je website om de vindbaarheid te verbeteren kost echter wel veel tijd en is een continu proces. Wanneer je op de eerste plek staat, betekend dit niet automatisch dat je daar altijd blijft staan. Met deze reden is het dan ook belangrijk om te blijven investeren in een goede vindbaarheid. SEO resultaten zijn volledig meetbaar. Met onder andere Google Analytics en Google Search Console kunnen resultaten bijgehouden worden. 

Website ontwikkeling Dex' Music Agency: van Mailchimp template naar website

Ontwerp en ontwikkeling van meertalige WordPress website voor Dex' Music Agency met ruimte voor evenementen en uitgebreide informatie over de artiesten.

Bekijk het volledige project →
Content creëren

Content creëren

De juiste content op de website kan voor meer vindbaarheid zoeken en tevreden bezoekers.

Autoriteit verhogen

Autoriteit verhogen

Autoriteit is een belangrijk onderdeel. Wij helpen je om de autoriteit van je website te verhogen.

On page optimalisatie

On page optimalisatie

Is de content van je website helemaal geoptimaliseerd. Wij controleren en verbeteren de inhoud.

Technische eigenschappen

Technische eigenschappen

Een goed werkende website is erg belangrijk voor Google. Wij helpen de techniek optimaliseren.

Kunnen wij je helpen met jouw online ambities?

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen jouw online ambities waar te maken? WeMark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op