Wij zetten jouw bedrijf
online op de kaart

Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Wij realiseren deze en zorgen ervoor dat het er goed uitziet.

De website van je bedrijf is jouw online visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat de website jouw bedrijf uitstraalt. Denk hierbij aan kleuren, lettertypen en afbeeldingen. Vergeet hierbij zeker ook niet de stijl van de website. Moet de website bijvoorbeeld een klassieke uitstraling hebben of eerder een moderne? Bij WeMark is het allemaal mogelijk.

Samen bespreken we de wensen van de website en kijken we naar de identiteit van jouw bedrijf. Na dit gesprek zal de ontwerpfase gestart worden waarin het concept van de website en het design bepaalt wordt. Wanneer dit goedgekeurd is, kan begonnen worden aan de ontwikkeling van de website. Nadat de ontwikkeling van de website klaar is, kan het testen van de website beginnen. In deze fase wordt de website klaargemaakt voor de oplevering

Waarom is een website belangrijk?

Meer dan 90% van de Nederlanders heeft toegang tot internet. Internet wordt gebruikt voor Social Media, online shoppen en het verkrijgen van informatie. Veel bedrijven zijn online vertegenwoordigd met een website. Het is daarom belangrijk om met jouw bedrijf online ook vertegenwoordigd te zijn om bij te blijven bij de concurrentie.

Voordelen van website ontwikkeling door WeMark

Voor het bouwen van websites gebruiken wij het Content Management System (CMS) WordPress. Dit CMS is erg eenvoudig te gebruiken en hierdoor is het makkelijk om je eigen website te beheren. Maak zelf eenvoudig nieuwe pagina’s aan, schrijf een blogpost en pas teksten aan. Dit is allemaal mogelijk in WordPress.

Ook belangrijk om te onthouden is dat WeMark custom websites bouwt. Wij gebruiken geen standaard templates voor de ontwikkeling van jouw website, maar ontwikkelen een custom template. Hierdoor kunnen we jouw wensen er zo goed mogelijk in verwerken en past de website uiteindelijk precies bij het bedrijf.

Website ontwikkeling Dex' Music Agency: van Mailchimp template naar website

Ontwerp en ontwikkeling van meertalige WordPress website voor Dex' Music Agency met ruimte voor evenementen en uitgebreide informatie over de artiesten.

Bekijk het volledige project →
Custom webdesign

Custom webdesign

Samen bespreken we de functionaliteiten van de website en maken we aan de hand van jouw huisstijl een passend webdesign.

Mobiel vriendelijk

Mobiel vriendelijk

Het aantal mobiele websitebezoekers blijft stijgen. Het is daarom erg belangrijk dat je website mobiel vriendelijk is.

Volledig beheersbaar

Volledig beheersbaar

Wij zorgen ervoor dat je website volledig beheersbaar zijn. Zo kan je o.a. zelf teksten aanpassen en nieuwe pagina's aanmaken.

SEO vriendelijk

SEO vriendelijk

Wij leveren de website zo zoekmachine vriendelijk mogelijk op. Dit betekent dat wij rekening houden met o.a. metagegevens en snelheid.

Kunnen wij je helpen met jouw online ambities?

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen jouw online ambities waar te maken? WeMark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op