Wij zetten jouw bedrijf
online op de kaart

Behaal door middel van Google Adwords meer online rendement. Breng de juiste klanten naar de juiste pagina.

Om dat het gebruik maken van Google Adwords geld kost per klik, is het van groot belang dat er wordt getarget op de juiste klanten. Over het algemeen leveren relevante klanten de meeste conversies op en zijn dan ook de investering waard. Met behulp van Google Adwords is het mogelijk  heel specifiek te adverteren om op een zo efficiënte manier te werk te kunnen gaan.

Wat is Google Adwords?

Google heeft haar eigen advertentieprogramma genaamd ‘Google Adwords’. Binnen dit programma kunnen hele specifieke advertentie worden gemaakt om op deze manier de juiste doelgroep te bereiken. De advertentie zal worden getoond als er op bepaalde zoekwoorden gezocht wordt die door de klant als relevante zoekwoorden zijn ingegeven. Op basis van kwaliteit scores wordt de positie van de advertentie bepaald.

De voordelen van Google advertenties

Door gebruik te maken van Google Adwords ben je ten alle tijden zeer goed vindbaar op het zoeknetwerk van Google. Elke betalende klant krijgt een bevoorrechte positie ten opzichte van de onbetaalde klanten. Dit geeft je bedrijf de kans om op te vallen tussen alle andere concurrenten binnen dezelfde branche. Je betaald alleen als er daadwerkelijk op een advertentie geklikt wordt, de kosten die je maakt zijn volledig zelf beheersbaar. Er kan worden gekozen voor een maximale uitgave per dag of per maand.

Door gebruik te maken van Google Adwords kan er heel specifiek worden ingespeeld wie de advertentie ziet een wanneer de advertentie getoond wordt binnen Google. Door het tonen van de advertentie aan alleen relevante bezoekers, betaal je geen onnodige kosten vergroot je dan kans op relevante voltreffers(kliks). Deze relevante kliks hebben een groteren kans om omgezet te worden in een conversie. Na het invullen van de zoekwoorden waar men op gevonden, kan er ook gebruik worden gemaakt van een woordenlijst met uitsluitingswoorden. Op deze manier kan er heel specifiek worden bepaald wanneer de advertentie wel of niet getoond zal worden.

Website ontwikkeling Dex' Music Agency: van Mailchimp template naar website

Ontwerp en ontwikkeling van meertalige WordPress website voor Dex' Music Agency met ruimte voor evenementen en uitgebreide informatie over de artiesten.

Bekijk het volledige project →
Search advertising

Search advertising

Geïnteresseerden in jouw product of dienst zullen worden bereikt via advertenties. Wij zullen de campagnes volledig inrichten en beheren.

Display advertising

Display advertising

Wordt beter zichtbaar met de display campagnes van Google. Wij helpen met het bereiken van de juiste zichtbaarheid aan de hand van de juiste instellingen.

Video advertising

Video advertising

Adverteer met videoadvertenties op o.a. YouTube en bereik de klanten die er voor jou belangrijk zijn. Samen bepalen we welke targetingmethode het beste is.

Analyseren en optimaliseren

Analyseren en optimaliseren

Alle advertenties worden tussentijds beoordeeld en geanalyseerd om het optimale resultaat uit het campagnebudget te halen.

Kunnen wij je helpen met jouw online ambities?

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen jouw online ambities waar te maken? WeMark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op