Wij zetten jouw bedrijf
online op de kaart

E-mailmarketing? Wij helpen met het klaarzetten van de campagnes en het bereiken van de juiste doelgroep.

Wij als WeMark zullen helpen met het klaarzetten van de e-mailcampagnes en het segmenteren van de juiste doelgroep om de gewenste doelen te bereiken. E-mail marketing is al jaren één van de meest populaire online kanalen en maakt gebruik van een hele hoop die voordelen die het internet te bieden heeft. Samen met de klant willen wij zoveel mogelijk uit dit kanaal halen om zoveel mogelijk conversies te genereren.

Wat is e-mailmarketing?

E-mail marketing is een marketingmethode waarbij potentiële klanten direct benaderd worden door het sturen van een e-mail. Het is een doeltreffende en effectieve marketingmethode om de gewenste doelgroep te bereiken. Deze methode is een vorm van Direct Marketing, dat houdt in dat de klant rechtstreek wordt benaderd. E-mail marketing kan worden ingezet om verschillenden doelen te bereiken.

Deze  vorm van marketing wordt gebruikt om nieuwe klanten te werven voor het bedrijf, de band met de bestaande klanten te versterken of om het verbeteren van het imago. Ook kan e-mail marketing worden ingezet om meer conversies te genereren door bestaande klanten aan te zetten tot één of meerdere aankopen. Op deze manier is e-mailmarketing een multi-inzetbare marketingmethode.

Voordelen van e-mail marketing

De marketingmethode ‘e-mail marketing’ is een makkelijk toepasbare methode die een hele hoop voordelen kent. Het is een relatief goedkope manier om een grote groep potentiele klanten te kunnen bereiken, een e-mail sturen is nou eenmaal gratis. Deze methode is direct, waardoor het makkelijk is om de e-mail typen en te versturen. Ook is de responstijd van deze methode relatief kort, waardoor je snel reacties hebt van de respondenten. Dit kanaal is zeer laagdrempelig, mensen zijn al snel bereik om een e-mailadres af te staan als ze enige interesse hebben.

Het is een grafisch onderlegd kanaal. De huisstijl van het desbetreffende bedrijf kan heel duidelijk terug komen in de mails die worden verstuurd, dit zal de respons bevorderen. Het kanaal is volledig meetbaar, zo kan er heel duidelijk worden geconstateerd hoe effectief de campagne is geweest. E-mailmarketing beschikt over de mogelijkheid om het persoonlijk te maken, ook dit zal de respons bevorderen. De e-mailcampagnes zijn heel specifiek inzetbaar om de juiste doelgroep te benaderen of het nu gaat om een grote of een kleine doelgroep.

Website ontwikkeling Dex' Music Agency: van Mailchimp template naar website

Ontwerp en ontwikkeling van meertalige WordPress website voor Dex' Music Agency met ruimte voor evenementen en uitgebreide informatie over de artiesten.

Bekijk het volledige project →
Templates ontwikkelen

Templates ontwikkelen

Templates maken in de huisstijl van het bedrijf en de website van het bedrijf om passende nieuwsbrieven te kunnen maken.

Personaliseren

Personaliseren

Gepersonaliseerde e-mails zijn het meest effectief. Wij zullen er daarom voor zorgen dat alle e-mails zo persoonlijk mogelijk worden opgesteld.

Geautomatiseerde mails versturen

Geautomatiseerde mails versturen

Door mails te automatiseren wordt er tijd, geld en manuren bespaart. WeMark zorgt ervoor dat de klantrelatie in stand blijft zonder dat het al te veel tijd kost.

Analyseren & optimaliseren

Analyseren & optimaliseren

Aan de hand van de opgestelde doelen wordt bekeken of dat het gewenste resultaat behaald is, zo niet dan wordt de campagne bijgeschaafd en verbeterd.

Kunnen wij je helpen met jouw online ambities?

Op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen jouw online ambities waar te maken? WeMark staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op